Energetische therapeutische voetreflexologie

Energetische therapeutische voetreflexologie

Voor de ene gewoon een voet, voor mij een schat aan informatie.

Onze voeten, die ons dragen, die ons doen “staan” in het leven, die ons vooruit doen bewegen, vertellen ons tevens een verhaal, ons levensverhaal.

Ze vertellen hoe je in het leven staat, of er ervaringen sporen hebben nagelaten en of ze een blokkade vormen in ons systeem.
Onze voetzolen zijn receptief voor alle ervaringen die we hebben meegemaakt in ons leven, ze zijn een afspiegeling van ons lichaam op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Via de voeten worden de diepere lagen aangeraakt waardoor blokkades worden opgespoord en energie weer kan stromen.

Hierbij is het vooral belangrijk dat men zich bewust wordt van de onderliggende betekenis van een blokkade zodat herstel op kan treden en het probleem zich niet eindeloos blijft herhalen..

Hierdoor kunnen we het zelfhelend vermogen van het lichaam terug stimuleren. Daarom noem ik het ook energetische therapeutische voetreflexologie.

Tijdens de massage spoor ik de blokkade op, energetisch laat ik de energie terug stromen en therapeutisch probeer ik de mensen bewust te maken over de oorsprong van de blokkade waardoor ze hierover inzicht krijgen en zelf actief kunnen meewerken aan hun herstel.

Behandeltafel Ma Loba Kinrooi

Andere therapieën