Privacybeleid

Versie 1.0. van 03.10.2020

Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid ivm de Europese wetgeving betreffende AVG (GDPR) om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy- en cookiebeleid te accepteren. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoongegevens

Als u gebruikt maakt van de website van Ma Loba en van onze diensten, dan kunt u persoonsgegevens met ons delen. Wij verzamelen persoonsgegevens die u of uw bedrijf met ons deelt. Wij zullen de gegevens die u ons verschaft niet gebruiken voor andere doeleinden dan beschreven in dit privacy- en cookiebeleid, tenzij u ons daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.

Welke gegevens worden verzameld via deze website?

Indien u contact met ons opneemt via het contactformulier  of mail worden u gegevens enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden of een afspraak vast te leggen. Nadien worden uw persoonsgegevens verwijderd.

Het delen van uw persoonsgegevens

Wij zullen uw persoonsgegevens onder geen beding delen met andere partijen.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Deze informatie wordt ook niet met derden gedeeld.

Cookies

Meer informatie over cookies en welke er gebruikt worden op deze site : Cookiebeleid

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Meer info over hoe u cookies uit kunt schakelen.

Als u op meerdere apparaten door websites bladert, moet u mogelijk uw instellingen op elk afzonderlijk apparaat bijwerken.

Hoewel sommige cookies kunnen worden geblokkeerd met weinig invloed op uw ervaring met een website, kan het blokkeren van alle cookies betekenen dat u geen toegang heeft tot bepaalde functies en inhoud op de site.

Beveiligingsniveau

Wij beschermen de aan ons toevertrouwde gegevens met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan firewalls, versleuteling van gegevens en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers. Indien u toch denkt dat er misbruik is gemaakt van data, dan kunt u contact opnemen met ons.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Rechten van betrokkenen

Indien u een relatie met onze organisatie heeft, kunt u na een schriftelijk verzoek (per e-mail via het onderstaande adres)  uw persoonlijke gegevens zien. Indien het door ons verstrekte overzicht feitelijke onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Daarnaast kunt u, indien u niet wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten, ons hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.

Verantwoordelijke

U kunt uw vragen en verzoeken rond de verwerking van persoonsgegevens richten tot:

Marielle Boonen
Meierstraat 64
3640 Kinrooi

Tel: 0476/24 94 52
Email: info@ma-loba.be

Bij klachten kan u contact opnemen met de Gegevensautoriteit :

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/contact

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
+32 (0)2 274 48 00
+32 (0)2 274 48 35
contact(at)apd-gba.be