Over mij

Marielle Boonen - Ma Loba, Praktijk voor natuurgeneeskunde te Kinrooi

Ik ben Marielle Boonen, getrouwd met Marty, moeder van drie kinderen en twee pluskinderen.

Naast mijn gezin en mijn dieren is mijn job ook een belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik ben 33 jaar werkzaam als begeleidster in een centrum voor personen met een verstandelijke beperking.

 

Het menselijk lichaam in al zijn facetten heeft mij altijd al geboeid, de werking van ons lichaam, onze psyche, invloed van emoties, etc…
Maar vooral de vragen waarom mensen ziek worden, waarom ze bepaalde ziektes krijgen, de onderliggende oorzaken,… hebben mij altijd mateloos geboeid.

Door zelf ervaringen te hebben meegemaakt, werden deze interesses alleen maar gevoed waardoor ik besloot mezelf in te schrijven voor een 5-jarige HBO-opleiding tot “eclectisch energetisch natuurgeneeskundig therapeut. (E.E.N © – therapeut).
In deze opleiding ging voor mij een hele nieuwe wereld open en kreeg ik een andere kijk op ons lichaam en het ontstaan van ziektes, hoe we uit iedere ervaring kunnen leren en hoe de klachten ons naar de oplossing brengen.

Maar hiervoor is bewustzijn nodig over hoe we in het leven staan. Ik vond hier de antwoorden op al die vragen die ik mij stelde en ging hierdoor ook heel anders in het leven staan.

Mijn interesse was gewekt en ik bleef me verder bijscholen op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg, maar het is pas na mijn opleiding tot voetreflexologe dat ik de stap gezet heb tot het opstarten van een eigen praktijk.
Via de  voeten krijgen ik zoveel informatie waardoor voetreflexmassage en de E.E.N © -therapie een fantastische combinatie kan betekenen.

Ik hoop met Ma Loba antwoorden te bieden aan de mensen die hiernaar op zoek zijn, zo kan ik hen helpen inzichten te krijgen waardoor levenskracht wordt teruggevonden en verandering kan optreden.

Bij het op zoek gaan naar een naam van mijn praktijk ben ik geïnspireerd door het verhaal van de beendervrouw “La Loba” uit Women who run with the wolves van Clarissan Pinkala Estés.

Wil je hier meer over weten?   Klik dan hier.

Gevolgde opleidingen

HBO-beroepsopleiding eclectisch energetisch therapeut, Instituut voor E.E.N.© in Panheel
Opleiding spiritual coach William Gijsen
Opleiding paardenpartner, therapeutisch werken en coachen met paarden, Equijoy Kim Besselink
Opleiding communiceren met dieren Mirjam Diepenbrock
Opleiding Alpha/Thètatraining Lieve Martens
Opleiding voetreflexologie Nicole Cuppens
Kleur/lichtolie Inge Cox

Mijn Praktijk